Have your say on government e-petitions

Change the House of Commons' layout to a circular room to reduce toxic debate.

Submitted on Thursday 26th September 2019

Published on Thursday 3rd October 2019

Current status: Closed

Closed: Wednesday 6th November 2019

Signatures: 9

Tagged with

Parliament

Petition Action

Change the House of Commons' layout to a circular room to reduce toxic debate.

Petition Details

Having a layout of two opposing sides to the House of Commons encourages toxic language, combative politics, and results in MPs arguing against each other, rather than working together for the good of the country. With Parliament due to temporarily relocate, this is an ideal time to do so.


You can't sign this petition because it is now closed. But you can still comment on it here at Repetition.me!

Have your say on this petition!

comments powered by Disqus

repetition.me is a Good Stuff website

3.237.61.235 Wed, 21 Oct 2020 17:48:29 +0100